Gijsels bvba Magazijn
Stenenstap 1 - 3
2500 Lier
Belgiƫ

T.: +32 3 488 28 04
BTW: BE 0467.085.088

Stroomaggregaten

Zowel industrie, bouwwerven als evenementen creƫren een behoefte aan elektriciteit. Stroomaggregaten bieden hier verschillende oplossingen op maat.
Of het nu gaat om verhuur op lange termijn of een noodstroom oplossing voor slechts enkele uren, Gijsels BVBA staat steeds voor u klaar.

Momenteel beschikken wij over een 250-tal aggregaten in verschillende uitvoeringen. Onze sets zijn overal inzetbaar en kunnen naar ieders behoefte worden aangepast. Veranderlijke spanningen en frequenties zijn mogelijk.
Onze vloot breidt steeds uit met super stille sets die volledig op maat gebouwd worden. Zulke sets worden voorzien van eenvoudige en overzichtelijke bedieningspanelen die voor iedereen duidelijk zijn.

Onze aggregaten worden pas geleverd bij de klant na het ondergaan van een vermogenstest.
Maar onze service stopt niet bij het leveren van het bestelde aggregaat. Indien nodig passen wij uw installatie en of verdeelkast aan zodat alle energievoorziening zonder problemen kan verlopen.

Dankzij onze ervaring als elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen we eveneens omschakelingen en aanpassingen in HS en LS cabines uitvoeren.

U merkt dat u voor al uw elektriciteitsbehoeften bij ons aan het juiste adres bent.
Wij staan steeds voor u klaar om uw problemen op te lossen, 24 op 24, 7 op 7.

 

 

STROOMAGGREGAAT HUREN

 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie